Tiriac si cadoul pentru Simona Halep


Astazi a aparut pe situl gsp.ro stirea Tiriac ii va face un cadou Simonei Halep. Ce anume? O masina din colectia sa impresionanta. Si a si explicat de ce:

„La vîrsta mea nu pot să-i fac decît cadouri materiale.”

https://i2.wp.com/www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2014/09/25/tiriac-halep.jpg

Initial nu mi-a venit sa cred, stiuta fiind zgarcenia lui Tiriac. Hai sa spunem ca e laudabila dorinta lui, desi tare cred ca e un cadou otravit, incercand s-o faca sa rupa contractul cu Virginia Ruzici si sa semneze cu el. Dar, daca tot ai de gand sa faci un cadou, mai are rost sa motivezi asta spunand ca esti batran si nu mai poti face un cadou de alta natura? Pai ce i-ar mai fi putut da? Pe el? Cu fizicul sau scarbos de mos libidinos? A vrut sa faca si el o gluma, sa ne arate ca are un spirit ludic. E trist sa ajungi la 75 de ani si sa nu stii ca unele glume nu se fac. Pur si simplu. Oare n-ar fi fost mai important pentru Simona ca Tiriac, sau oricine altcineva, sa-i faca un cadou cu valoare spirituala? Ca de bani nu mai are nevoie fata asta, a castigat la aproape 23 de ani (pe care-i va implini sambata) suficient cat sa duca un trai mai mult decat onorabil ea, familia ei si inca vreo doua generatii.

Daca Tiriac e atat de generos si doritor sa faca ceva bun, de ce nu construieste, impreuna cu fostul sau partener din Cupa Davis, o Academie de tenis in Romania? Sau de ce nu are si el atitudinea dlui Idu de la Constanta, care sprijina copiii cu potential? Aaaa, e mai comod sa ii iei pe jucatori cand sunt deja in top pentru ca poti sa-ti tragi si tu niste comisioane grase de pe urma lor. Nu ca as putea fi eu in masura sa-i dau lectii de business lui Tiriac, dar, totusi, chiar n-ar fi rea o asemenea Academie in Romania.

P.S.: apropos de Tiriac si gluma lubrica de azi, putini sunt cei ce stiu ca a fost invitat la un turneu in Hampton, Virginia si, stand acolo, n-a avut de treaba si a inceput sa-i faca avansuri sotiei unui politist. Respectivul s-a prins, l-a urmarit si l-a prins incalcand legea si l-a trimis la mititica. Norocul lui ca l-a scos un personaj tare simpatic din lumea tenisului mondial pe care am avut placerea sa-l cunosc anul trecut, dar al carui nume nu-l voi mentiona.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s