R(r)omania, te iubesc!


Se intampla uneori sa n-am ce face si sa mai citesc stirile. Si asa am aflat un lucru de maxima importanta: regele Cioaba a suferit… un preinfarct! Bata-l norocul! Cum de-a reusit? Si, senzatie!, cica din cauza… caldurii. A, deci faptul ca individul e obez si, evident, prezinta un risc de infarct foarte ridicat n-are nimic de-a face. Ca probabil ar fi in stare sa manance cate un porc intreg la micul dejun n-ar fi o problema. Caldura e de vina! Pai, manca-ti-as, hai sa facem cerere la Cel de sus (ca tot va dati voi prieteni cu El) sa vina un inghet. Si poate criogenia va va salva monarhia.

regele-cioaba

Mno, se mai intampla. E, totusi, ceva ce orice ins cu probleme cardiace ar trebui sa stie: caldura mare? nu-i nimic: stai in casa! Regele (sa te pufneasca rasul, nu alta, cand auzi titulatura asta) n-a bagat la cap si i-a cauzat la inima.

Si acum urmeaza partea cea mai distractiva: Presedintele Romaniei roaga un specialist roman in chirurgie cardio-vasculara sa faca o vizita in Turcia (unde se afla magraonul internat) sa isi dea cu parerea. Iar vizita asta sa fie platita, cum e si normal, de statul roman. Adica noi avem bolnavi care isi cumpara medicamentele internati fiind in spital si cu contributiile la sanatate platite la zi si Presedintele tarii isi permite sa faca un asemenea gest pentru un cetatean oarecare.

images

Bine, avand in vedere cat de prieten e dumnealui cu minoritatea conlocuitoare (si, peste ceva ani, inlocuitoare), nu e de mirare… Da’ sa fie atat de nesimtit, nu ma asteptam.

1365331667cioaba

Acestea fiind spuse, inchei simplu: R(r)omania, te iubesc!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s